Tilausohjeet

Tiedustelut, tarjouspyynnöt ja tilaukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen
tai soittaa 0400-757583.

Varaosia tilattaessa ilmoita aina koneen merkki, malli, valmistusvuosi ja valmistenumero. Isojen osakokonaisuuksien, kuten moottorin tai vaihdelaatikon tiedot on myös hyvä ilmoittaa niihin osia tilattaessa. Valmistajan varaosanumerot helpottavat aina huomattavasti tilausprosessia. Mikäli osanumerot eivät ole tiedossa, kuvaile osa tarkasti tai lähetä siitä kuva tai mittapiirrustus.

Toimitus

Tuotteet tilataan asiakkaan toivomusten mukaan, joten emme pidä juurikaan omaa varaosavarastoa. Myynnin luonteesta johtuen tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Virhevastuutapauksissa ota aina ensin yhteyttä myyntiimme.

Toimitamme lähetyksen esimerkiksi Postin tai Matkahuollon kautta koko Suomeen. Tilauksen voi myös noutaa, kun tavara on saapunut. Ilmoitetut hinnat ovat vapaasti myyjän varastossa. Toimituskulut hinnoitellaan ja toimitustapa sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Kaikista tilauksista, joiden veroton kauppahinta on alle 30€, perimme 5 euron tilauksenkäsittelymaksun (pientoimituslisä), ellei myyjä toisin ilmoita. Tarjoukset ovat voimassa 30 pv.

Maksutavat

Yksityishenkilöiltä vaadimme pääsääntöisesti maksua tilauksen jälkeen ennakkoon. Lähetämme ennakkolaskun sähköpostilla tai postitse. Maksu palautetaan täysimääräisenä, jos tilaus viivästyy kohtuuttomasti ja tilattua tuotetta ei voidakaan toimittaa. Emme palauta maksua, jos tilaus perutaan meistä riippumattomasta syystä.

Kunnat, yhteisöt ja yritykset voivat tilata laskulla. Tarkistamme kaikkien laskulla tilaavien luottotiedot ja jos niissä ilmenee häiriöitä, lähetämme ennakkolaskun.

Toimitusaika

Arvioitu toimitusaika pyritään aina ilmoittamaan tilauksen yhteydessä ja viivästyksistä informoidaan välittömästi asiakasta.